Veelgestelde vragen (FAQ)

Dit is geheel afhankelijk van het type PPF-kit, uw ervaring en uw talent. Eenvoudige, kleine en platte onderdelen zijn logischerwijs sneller te monteren dan de gehele bumper. Bijvoorbeeld: de A-stijl, de kofferbakdrempel of de kleine dorpelpanelen kun je 10-30 minuten verwachten. U moet echter meer tijd inplannen om de film te laten drogen. Dit voorkomt dat stof zich ophoopt onder losse randen van de film tijdens het rijden en vermindert de hechting. Het wrappen van een hele bumper vergt veel geduld totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt. Installatie-instructies worden bij elke levering meegeleverd.

Indien correct geïnstalleerd, minimaal 5 jaar. Sterke mechanische invloeden of permanent, eenzijdig zonlicht (parkeergedrag) kunnen echter het PPF beschadigen en de levensduur ervan verkorten. Wij raden u aan beschadigde PPF’s onmiddellijk te verwijderen en te vervangen.

Elke film beschermt de onderliggende verf tegen steenslag en krassen. De verpakte voertuigonderdelen zien er als nieuw uit nadat de folie is verwijderd.

Ja! Wanneer u uw auto wilt verkopen, ziet de lak onder de wrap er net zo goed uit als op de dag dat de wrap werd aangebracht. De inruilwaarde zal daarom doorgaans hoger zijn dan bij een auto die niet gewrapped is.
Zelfs als u niet van plan bent uw Tesla te verkopen, bespaart u uzelf de moeite van het repareren (opnieuw schilderen, vervangen) van beschadigde onderdelen.

Nee! Over het algemeen zijn er geen schade te verwachten bij het verwijderen van de folie.

Nee! Onze lakbeschermingsfolies (PPFs) zijn perfect gesneden. Er zijn dus geen verdere sneden nodig.

Onze PPF’s zijn volledig transparant.

Als een van je vragen hier niet beantwoord wordt, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen via het contactformulier. We proberen binnen 24 uur te antwoorden.